Potek akcije v času od 18.04. do 22.04.2011
Občina Dravograd in Javno komunalno podjetje Dravograd obveščata občane občine Dravograd, da organizirata SPOMLADANSKO AKCIJO ODVOZA KOSOVNIH ODPADKOV IZ GOSPODINJSTEV.
Odpadke bomo zbirali brez kontejnerjev, zato prosimo vse občane, da kosovne odpadke ločeno namestijo na običajnih mestih zbiranja kot v preteklih letih ( lokacije javite na tel. št. 02 87 21 110 in 041 600 735).
Kosovne odpadke odložite tako, da bodo ločeno zbrani po skupinah in sicer: bela tehnika ( pralni stroji, štedilniki,..) električna in elektronska tehnika ( TV, radio, računalniki razni gospodinjski aparati), plastika, papir, kovina, steklo in zeleni odrez (veje, trava, zelenje,…).
Kontejnerjev ne bomo nameščali zato, da bomo lažje ločevali frakcije in jih ločeno odvažali.
Kosovne odpadke bomo odvažali ločeno po frakcijah. Odpadki morajo biti odloženi na dostopnem mestu, kjer bo možno pripeljati s traktorjem oz. specialnim vozilom tik ob cesti.
Kosovne odpadke bomo zbirali po Krajevnih skupnostih in sicer v
KS Libeliče – četrtek 21.04.2011
NEVARNIH ODPADKOV NE ZBIRAMO!!!
Odvoz odpadkov bo za fizične osebe izvajalo Javno komunalno podjetje Dravograd BREZPLAČNO.
(za dodatna pojasnila lahko pokličete 87 21 110 )
ZA LEPO IN ČISTO OKOLJE IN NAŠE BOLJŠE POČUTJE

————————————————————————————-

Akcija prevzema zapuščenih in odsluženih vozil!
Občina Dravograd obvešča vse lastnike zapuščenih vozil, da v mesecu aprilu, maju in do konca meseca junija 2011 poteka akcija zbiranja in prevzemanja odsluženih motornih vozil. Izrabljena motorna vozila lahko predate družbi KARBON d.o.o., kot pooblaščenemu koncesionarju, NA SVOJEM DOMU in BREZPLAČNO.
O predaji odsluženega vozila zadnji lastnik prejme POTRDILO O RAZGRADNJI.
Vsi občani, ki želite odsluženo vozilo oddati v brezplačno ekološko razgradnjo prosimo, da se dogovorite za odvoz z pooblaščenim predstavnikom podjetja Karbon d.o.o.

Peter Sever, gsm: 041 690 957, e-pošta: peter.sever@karbon.si