Spoštovani!

Po lanski uspešni akciji »Očistimo Slovenijo v enem dnevu« je tudi letos društvo ekologov brez meja (EBM) pripravilo »čistilno akcijo« –  »STAR PAPIR ZA NOVO UPANJE«.
Letos se v mesecu aprilu zbira star papir, k akciji pa je pristopil tudi Dinos, ki bo prispeval zabojnike. V naši občini v akciji sodeluje Osnovna šola Neznanih talcev Dravograd in Občina Dravograd.
Polovica zbranih sredstev bo namenjena pomoči potrebnim otrokom v Sloveniji, druga polovica pa za financiranje humanitarnega projekta v Afriki.
Za več informacij si poglejte našo spletno stran in uradno stran akcije http://ebm.si/p/star-papir/.
V okviru akcije »STAR PAPIR ZA NOVO UPANJE« pozivamo vse občanke in občane, da se nam pod sloganom »Zbirajmo papir in očistimo Dravograd« pridružijo, ter s tem prispevajo k ohranjanju narave in čistejšemu okolju.
Predvsem pa pozivam Vas, da zbirate star papir in ga v času od 18. do 22.04.2011 odnesete v zabojnik, ki bo postavljen na spodnjem parkirišču v Libeličah!
Prepričana sem, da skupaj zmoremo več in da z lastnim vzgledom pomagamo lokalni skupnosti, naravi in pomoči potrebnim. �
Za vaše sodelovanje se vam že v naprej zahvaljujemo in vas prosimo, da o akciji obvestite tudi svoje sosede in prijatelje!
Hvala

Vir: Sporočilo občine Dravograd.