Člani ŠD Libeliče – Nogometna sekcija HIT Gorče

To leto je v Libeličah v znamenju spomina na dogodke izpred 100 let. V tem duhu smo člani ŠD Libeliče organizirali

“II. Pavlijev memorial”, ki se je zgodil 27.8.2022 na Športnem igrišču Libeliče. Nogometni turnir je posvečen prehitro preminulemu športnemu, predvsem pa nogometnemu zanesenjaku Pavlu Glinik.
Na turnirju se je med seboj pomerilo 5 nogometnih ekip. Najboljša ekipa tekmovalnega dne je bila domača ekipa Hit Gorče, drugo mesto je osvojila ekipa Gračič in tretje mesto ekipa ŠD Lenivec. Dogajanje sta z ekshibicijsko tekmo popestrili veteranski ekipi Hit Gorč in Meže. Tekmovalni dan je potekal dokaj nemoteno, brez poškodb, malce nam je nagajalo le vreme. Kljub temu pa nas deževje ni pretirano zmotilo, saj je po športnem dogajanju sledila sproščena zabava z glasbeno skupino Sezuti mački.
Zelo nas veseli, da se najdejo ljudje, ki so pripravljeni stopiti skupaj in narediti nekaj dobrega za kraj. Organizatorji smo zadovoljni z obiskom in samo organizacijo. Hkrati pa nastajajo že nove ideje, kako še izboljšati takšen dogodek.

Dogodek so omogočili: Kograd IGEM d.o.o., Gramoznica Pačnik d.o.o., Isofenster GmbH, Monter d.o.o, Trans-fer d.o.o., SGP Pokeržnik d.o.o., Knapič d.o.o., TRO d.o.o., Procesni inežniring d.o.o., To&Sa Tomo Pšeničnik s.p., Simon Glinik s.p., Ekstera d.o.o., Suzana Topler d.o.o., STIN d.o.o., Loris d.o.o., Manalu d.o.o., Matej Brezovnik s.p., Kristal Steklarstvo d.o.o., Darson d.o.o.
Zahvala gre tudi: Kmetija Arbiter, Baja Design Barbara Grabner s.p., Tomaž Vogel, ŠD Vič, Občina Črna na Koroškem, Občina Dravograd.
Na tem mestu se želimo zahvaliti vsem donatorjem in prostovoljcem, ki so omogočili izvedbo takšnega dogodka. Upamo, da ste na dogodku uživali. Hkrati pa vas vabimo, da prihodnje leto, zadnjo avgustovsko soboto zopet preživimo skupaj.

Povezava do filmčka:
https://youtu.be/qLaXq4l61_w
Povezava do galerije slik:
https://drive.google.com/…/1Qanfgs9MPGhc0FijY-w…


Ožbej Hovnik