… Dedek Mraz …

Dedek Mraz, eden izmed treh dobrih mož, ki obiskujejo otroke, je v Libeliče prispel v petek, 20. decembra. Otroci in številni starši so se malo pred peto uro popoldan zbrali v dvorani gasilskega doma. Organizatorji so v goste povabili Gledališče KUKUC. Predstavili so igrico Brine Vlaj iz Murske Sobote z naslovom »Škratka Sladka – Lov na skriti zaklad«.

… Škratka Sladka in Piškotek …

Otroci so v predstavi sodelovali in uživali. Všeč je bilo tudi staršem, ki so spremljali najmlajše.

Tudi letos so organizacije v kraju združile moči in skupno organizirali prireditev. Sodelovali so KS, PGD, ŠD in KPD Libeliče, ter vrtec in šola Libeliče.

… pa je le prišel …
… skupaj so zapeli …

Dedek Mraz je ob prihodu pozdravil vse navzoče, jim zaželel srečo v novem letu in hotel oditi. Ker se stari mož ni dobro spomnil po kaj je prišel, so ga otroci hitro opozorili, da jim je prinesel darila ter da jih je pozabil razdeliti. Hitro se je opravičil in povedal, da je pozabil tudi sneg. Obljubil pa je, da ga bo poslal še to zimo.  V dokaz, da so si darila s svojo pridnostjo skozi leto zaslužili in za boljše vzdušje so morali vsi skupaj zapeti par pesmic. Pevsko točko je na kitari spremljala učiteljica Anita, pomagale so tudi vzgojiteljice.

V KS Libeliče je darila prejelo 63 otrok od prvega leta starosti pa do učencev petega razreda.

Nekaj utrinkov se vidi v albumu SLIK!