Zadnji vikend v avgustu je ŠD Libeliče organiziralo “III. Pavlijev memorial”, ki se je odvijal v soboto 26. 8. 2023 na Športnem igrišču Libeliče. Nogometni turnir in druženje, posvečen prehitro preminulemu športnemu, predvsem pa nogometnemu zanesenjaku Glinik Pavlu.

Na turnir se je prijavilo 6 nogometnih ekip, ki so se med seboj pomerile. Dogajanje je dodatno popestrila še ekshibicijska tekma »Suhi:Debeli«. Vroč tekmovalni dan je potekal brez zapletov in poškodb, česar smo posebej veseli.

Po športnem dogajanju je sledila sproščena zabava ob zvokih skupine Sezuti Mački.

Na tem mestu se iskreno zahvaljujemo vsem prostovoljcem in donatorjem, ki so omogočili izvedbo dogodka! Zelo smo veseli vsake pomoči. Lepo je videti vse ljudi, pripravljene stopiti skupaj in narediti nekaj dobrega za dober utrip v kraju. Vi nam dajete voljo in zagon, da se trudimo še naprej.

Dogodek so omogočili: Vomit d.o.o., TRO d.o.o., STIN d.o.o., Loris d.o.o., Gramoznica Pačnik d.o.o., Kograd IGEM d.o.o., Matej Brezovnik s.p., Procesni inženiring, Gov-is d.o.o., Igor Grubelnik s.p., Isofenster GmbH, Kristal steklarstvo d.o.o., Extera d.o.o., Simon Glinik s.p., Monter d.o.o.

Zahvala gre tudi: Kmetija Lužnik, Športna zveza Drg, KS Libeliče, PGD Libeliče, Kmetija Klančnik, Rajko Duler, Kmetija Arbiter, Koroške pekarne, Pixl print, Javni zavod Dravit, Primož Mori, Damjan Frajdl, Andrej Kajzer.

Upamo, da ste na dogodku uživali. Obenem pa vas vabimo, da prihodnje leto, zadnjo avgustovsko soboto zopet preživimo skupaj.

Člani ŠD Libeliče

Nogometna sekcija HIT