PGD Libeliče letos (2021) praznuje 130 let svojega delovanja. Skupaj s koledarjem so vam ob dobrih željah za leto 2021 sporočili tudi, da se nameravajo opremiti z vozilom za prevoz osebja (GVM-1). Za to so potrebna finančna sredstva. Okoli 36.000€ bo zagotovila občina ostalo (cca 20.000€) pa mora prispevati društvo.

Slika lahko vsebuje: besedilo, ki pravi »PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO LIBELIČE, z NAMENOM NAKUPA NOVEGA GASILSKEGA VOZILA ZA PREVOZ MOŠTVA GVM-1, ZBIRA: -ODPADNE KOVINE -ODPADNE AKUMULATORJE STAR PAPIR IBELICE Informacije o predaji: Marko 070 857 847 Rok 051 410 Alojz 031 772 821 Maks 041 339 770 Za večje količine uredimo tudi odvoz. Za pomoč se vnaprej zahvaljujemo. „NA POMOĆ" V kar siželimo proslaviti prevzemom novega vozila letu«

Z namenom zbiranja sredstev so organizirali akcijo s katero zbirajo odpadne kovine, odpadne akumulatorje in star papir.

Prosijo krajane, da jim pri tej akciji in tudi pri prostovoljnih prispevkih (položnica ob koledarju, SMS nakazila, dohodnina) pomagate. Vsak evro šteje!

Za zbiranje odpadnih kovin in odsluženih akumulatorjev je postavljen kontejner na Gorčah pri Hriberniku. Za odlaganje starega papirja pa na parkirišču v Libeličah. Oba kontejnerja bosta postavljena kar nekaj časa, tako, da lahko mirno poiščete, okoli in v hišah, odvečno železje in papir, ter ga odnesete na zbirališče. Za večje količine organizirajo tudi prevoz!

Hvaležni vam bodo za vsako pomoč!