DSC_0821Konec meseca junija, točneje v soboto 28. so člani Športnega društva Libeliče organizirali mali nogometni turnir. To so napravili že drugič. Upajo, da bo športni dogodek prerasel v eno od tradicionalnih prireditev, ki jih je v kraju kar nekaj. Za igranje v moštvu po sistemu 4+1, se je prijavilo dvanajst ekip iz Koroške. Aleksander Gros, predsednik ŠD Libeliče je z uspehom prireditve zadovoljen in pravi, da brez pomoči članov društva prireditev ne bi uspela. Zato se v imenu društva zahvaljuje vsem svojim članom, ki so pri organizaciji pomagali. Zahvalo izreka tudi sponzorjem prireditve, ki so bili: AVIOFUN- Damijan Cehner, Avtoličarstvo Glinik, Gramoznica Pačnik, Avtoličarstvo Grubelnik in TO&SA – Tomo Pšeničnik.
Prav tako se za udeležbo zahvaljuje vsem nastopajočim ekipam in upa, da bo drugo leto prireditev obiskalo še več ekip. Potek igranja je bil dobro voden in je trajal pozno v noč. Zmagovalne ekipe so prejele denarne nagrade. Najboljši strelec je bil Matjaž Vrhovnik, Dejan Lopatni pa je bil najboljši vratar.
Najuspešnejše ekipe pa so bile:
1.Mesto: Pekarna trg Prevalje, 2. mesto: Primaband, 3. mesto: ŠD Vuhred, na 4. mesto se je izmed dveh domačih ekip uvrstila ekipa: Hit Gorče avto ličarstvo Glinik.
1  2  3
4  DSCN1193  5
Veš o dogajanju v sliki pa v galeriji!