1V sredo, 8. julija 2015 so se na prijateljskem srečanju, ki traja že vrsto let, dobili predstavniki partnerskih občin Suha – Neuhaus in Dravograd. Ogledali so si novo odprti muzej Liaunig na Suhi – Neuhaus. V novo pridobljenih prostorih so občudovali izredno razstavo »Wirklichketen – Reničnosti« in dela Iren Sean Scully.
Štirim velikim delom obstoječega muzeja, ki vsebuje največjo zbirko avstrijske umetnosti od leta 1945, so dogradili trikotni prostor, ki povečuje možnosti širitve razstavnega prostora. Pridobili so prostor za posebne razstave in atrij. Bogatejši pa je še za depoje in razstavne podzemne prostore. Gostje se navdušujejo nad delom zbirke skulptur Liaunig, miniaturnimi portreti in pričevalci evropske umetnosti stekla iz 16. do 19. stoletja.
Po ogledu muzeja so v gostilni Sternjak v Spodnji vasi – Pudlach na skupni večerji izkoristili za zanimiva medsebojna srečanja. Po zadnjih volitvah je v obeh Občinskih svetih nekaj novih članov, ki so sklepali nova prijateljstva in poznanstva.
V Dravogradu dolgoletni županji Marjani Cigala je v podporo podžupan Anton Preksavec. Na Suhi – Neuhaus pa občinsko upravo sestavlja župan Gerhard Visotschnig, podžupanja Eveline Paier-Sternjak, podžupan Karl Pölz, in Peter Trampusch. Srečanja se je udeležilo tudi nekaj svetnikov in predstavnikov gasilskih organizacij ter občinskih uslužbencev iz obeh občin.
Kot gostitelj se občini izmenjujeta in drugo leto se dobijo v Dravogradu.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA  ??????????????????????  5

Vir: povzetek po: http://www.karl-poelz.com/center.html