10336620_715949648428240_3123888871412749996_nLibeliški gasilci tudi letos nadaljujejo z uspehi. To so dokazali na občinskih tekmovanjih v mesecu aprilu. V boj za občinska odličja so poslali kar enajst (11) ekip v vseh kategorijah. Od najmlajših pa do najstarejših formacij v ženski in moški obliki. Rezultat njihovega dela se je pokazal ob osvojitvi devetih (9) prvih mest in dveh (2) drugih. Po vsem tem je na dlani, da so najboljši gasilci v občini doma v KS Libeliče!
Teden dni po tem, so se udeležili tudi regijskega tekmovanja. Dosežke predstavljamo v rezultatih.
Po zaključenem občinskem tekmovanju pa se aktivnosti na igrišču in parkirišču niso končale. Že lansko leto se je dobršen del ekip uvrstil na državno tekmovanje, ki bo v mesecu maju in sicer 17. za pionirke in pionirje ter mladinke in mladince. Članice in člani ter veteranke in veterani pa se bodo pomerili teden dni kasneje, 24.5.2014. Tekmovanja bodo potekala v Ormožu.
Vsem udeležencem želimo čim več sreče na tekmovanju! Spodbudno pa bi bilo tudi navijanje domačih navijačev s tribun.
Seveda pa niso pozabili na tradicionalno postavljanje majskega drevesa (majpama). Letos so to izvedli popolnoma brez strojnih pripomočkov. Postavili so ga tako kot so to počeli nekoč – »samotež«.
V nadaljevanju so tabele z doseženimi rezultati na občinskem tekmovanju, v galeriji slik pa sta albuma fotografij o dogajanju na terenu. (avtorja slik: Ivanka Plešivčnik, Pavel Hudej, Tadeja Rožej in Adrijan Zalesnik).
Rezultati občinskega tekmovanja:
Rezultati pionirke , Rezultati pionirji ,
Rezultati mladinke ,  Rezultati mladinci ,
Rezultati clanice A , Rezultati clani A ,
Rezultati clanice B , Rezultati clani B ,
Rezultati veteranke , Rezultati veterani

Rezultati regijskega tekmovanja:
Regijsko 2014- mladina , Regijsko 2014- clani